AvaliaçÔes de Broodje Vianen Vianen

AvaliaçÔes recentes

5.0
Cora Versteeg
3 julho 2024
Brendon
28 junho 2024
Nera
28 junho 2024
Niels
29 maio 2024

's ochtends besteld en rond de middag op tijd bezorgd. Was heerlijk.

Soufian
28 maio 2024

Altijd goed gevulde lekkere broodjes en vaak snel bezorgd.

Lindsay
24 maio 2024

Voor de werklui een heerlijk broodje besteld, met complimenten voor de chef Ă©n de bezorger. Uiterst vriendelijk en uitstekende service en op tijd, zoals altijd.

Lindsay
24 maio 2024

Zoals altijd weer heerlijke broodjes verzorgd door de lieve mensen van Broodje Vianen!

Carola Heerkens
14 maio 2024
Jennifer
3 maio 2024

Zoals altijd waren de broodjes heerlijk en snel bezorgd! Zeker vatbaar voor herhaling!

Lars
26 abril 2024
Jeroen
8 abril 2024

Broodjes zijn altijd snel bezorgt en goed van kwaliteit!

Tegelzetbedrijf de Pauw
29 março 2024
Sahrona
28 março 2024

Heerlijke broodjes, bestel geregeld met collega's voor in de pauze. Zijn altijd keurig optijd en bellen netjes zodra ze er zijn.

Rianne
28 março 2024

Prima broodjes. Hadden lunch gepland om 12.30, dus bezorgen tussen 12:20 - 12:30, die optie wordt geboden op de website. Broodjes werden al om 12:00 u bezorgd, dus warme broodje helaas al koud tijdens de lunch. Verder lekker gegeten.

Conrad van Kooten
16 fevereiro 2024

Hele goede broodjes tegen een hele nette prijs. Bezorging altijd netjes op tijd!

Lindsay
15 fevereiro 2024

Naast de heerlijke broodjes is ook de service om dik over naar huis te schrijven! Ik plaatste op het laatste moment een bestelling om af te halen en deze stond al klaar toen ik aankwam. We bestellen inmiddels wekelijks een broodje en het is elke keer weer dik genieten.

Robert
14 fevereiro 2024
Lindsay
11 fevereiro 2024

De broodjes van Broodje Vianen stellen nooit teleur! Carpaccio is onze favoriet. Heerlijk

Lilian
8 fevereiro 2024
Lindsay
24 janeiro 2024

Corrie, je maakt de lekkerste broodjes. In het bijzonder de carpaccio, onze favoriet! Het was weer heerlijk, dank je wel!

Marijn gentenaar
22 janeiro 2024
Herbert Nieuwenhuis
12 janeiro 2024
Iris
9 janeiro 2024

Altijd verse, kwalitatief goede broodjes. Sneller geleverd dan de planning en vriendelijke bezorging.

Esther Koek
8 dezembro 2023

Wij zijn trouwe afnemers en ook echt zeer zeer zeer tevreden over de versheid, kwaliteit, temperatuur en smaak van de broodje. Echter vond ik de Erwtensoep echt tegen alle verwachting in bijna vies. De soep was slijmerig in plaats van "melig" door de erwten. De structuur klopte niet. Net als of helder vocht is gebonden met maizena in plaats van ingedikt door de erwten en knolselderij. En hij was enorm zout en daarbij ook nog eens erg prijzig voor het halve kopje wat je voor het bedrag krijgt. Dus die nooit meer, maar de broodjes zijn super!

Sahrona
6 dezembro 2023
Diederick de Rooij
5 dezembro 2023
Inge
29 novembro 2023

Altijd heerlijke broodjes, goed van formaat en lekker op tijd!

Lindsay
17 novembro 2023

Heerlijke broodjes en de bezorging is altijd stipt op tijd. Goede service!

Soufian
10 novembro 2023

Altijd goed gevulde broodjes en ook nog snel bezorgd!!

Michael
10 novembro 2023
Melissa
13 outubro 2023
Lisanne
10 outubro 2023

Heerlijke broodjes. Alleen heb ik opgemerkt dat jullie niets met de opmerking doen bij het broodje. Vandaag bij 1 broodje gezond aangegeven geen vlees te willen, dit zit er dan toch op. Graag hier op letten!

Jacqueline
21 setembro 2023

Lekkere broodjes en super snel bezorgd!

Eline
21 setembro 2023

Lekker en voldoende beleg op de broodjes/wraps!

Marian H
20 setembro 2023

Enige wat erg jammer was is dat het warme broodje bij de koude broodjes zat en daardoor mijn broodje zalm ook een beetje warm was

Esther
15 setembro 2023

De carpaccio was weer heerlijk! Tot gauw!

Pascal
13 setembro 2023

Ondanks een onmogelijke situatie qua verkeer hebben wij toch weer heerlijke broodjes mogen ontvangen!

Jacqueline
6 setembro 2023

Goede broodjes en netjes op tijd

Pascal
5 setembro 2023

Super lekker altijd ..

Pascal
29 agosto 2023

Super lekkere broodjes

Excellence
24 agosto 2023

Lekker, vers en super snel bezorgd!

Monique
18 agosto 2023

Prima broodje voor een prima prijs

Evan
28 julho 2023

Broodje Vianen is bij ons inmiddels vaste kost op vrijdag, het eten en de bezorging stellen nooit teleur en iedereen gaat na de lunch op vrijdag weer tevreden aan het werk!

Jolanda
27 julho 2023
Laura M
28 junho 2023

Snel bezorgd en heerlijke broodjes

Anouck
16 junho 2023

Altijd heerlijke broodjes & snel bezorgd! Supertop en dikke aanrader!!!

Albin Steinbach
6 junho 2023

Altijd lekker!

Jeroen
30 maio 2023

Eten was wederom erg lekker. Bezorging was precies op tijd.

Fleur
17 maio 2023

Wij bestellen regelmatig bij Broodje Vianen en het is elke keer weer een heerlijk broodje! Veel beleg, grote broodjes en het is altijd ruim op tijd.

Myrna
16 maio 2023

Altijd mega snel bezorgd en de broodjes zijn altijd heerlijk. Aanrader! Jammer dat ze in het weekend niet bezorgen, anders zouden we nog vaker bestellen :-)

Bodybow
12 maio 2023

Wij plaatsen regelmatig een bestelling. Altijd lekker en op tijd bezorgd!

Tessa
3 maio 2023

Heerlijk broodje grillworst afgehaald. Broodje was vers uit de oven. Echt een aanrader. Jammer dat ze nog niet bezorgen in Vreeswijk :(

Lindsay Weerwind
1 maio 2023

De broodjes waren heerlijk, complimenten van de werkmannen die bij ons aan het klussen waren. Ze waren zeer te spreken over de kwaliteit en de smaak.

Justmyopinion
1 maio 2023

Top broodjes! Heerlijk! :-D

Daphne Emck
21 abril 2023

Altijd top geregeld hier. Goede broodjes, goede kwaliteit, goede bezorging. gewoon super en zeker waard voor je geld!

Paula
17 abril 2023

Broodjes waren erg lekker Precies op tijd geleverd

Pauw
11 abril 2023
Maikel Spee
29 março 2023

Heerlijk broodje Pulled chicken & Broodje Warm vlees saus apart geleverd Super lekker 👌

Jaap
28 março 2023

Heerlijke broodje carpaccio rijkelijk belegd

Lucinda
27 março 2023

Heerlijk, het is gewoon echt een lekker, goedgevuld smakelijk broodje!

Sandra
22 março 2023

Heerlijke broodjes, netjes verpakt en op tijd bezorgd. Zal hier zeker nog vaker bestellen

Patrick
14 março 2023

Bij aankomst kwam ik erachter ipv rustiek ik een baguette had besteld . Zonder probleem paste ze dit aan. Voor de rest smaakte de pulled chicken en de grillworst heerlijk.

Rowan
7 março 2023

Broodjes zijn heerlijk en de bezorging is top!

Maikel
7 março 2023

Broodje Pulled pork was echt super Alleen klein puntje bij het broodje vianen deze koud te serveren Ipv warm nu was de salami helemaal “week geworden” verder een prima broodje

Miriam
3 março 2023

Heerlijke broodjes stonden netjes op tijd klaar ! Ga er zeker weer bestellen.

Branddaily
3 março 2023

Snel geleverd en lekkere broodjes.

Van Bentum
3 março 2023

Het was er super snel. Maar er miste ook van alles. Gebeld maar geen gehoor en antwoord. Zalm op de wrap niet aanwezig en das best belangrijk bij een zalmwrap. Saus bij de grillworst had ik dubbel besteld maar was er ook niet. Vooral jammer dat ik niemand te pakken kreeg over de telefoon. Het eten wat er wel was was prima

Thijs van Soelen
27 fevereiro 2023

Broodjes waren goed vers en snelle levering

Yuri
20 fevereiro 2023
Tegelzetbedrijf de Pauw
20 fevereiro 2023
Corina Huiden
17 fevereiro 2023

Broodjes waren heerlijk , snel bereid en vriendelijk personeel! Top service !!

Chantal
17 fevereiro 2023

Super lekker!

John platenkanon
7 fevereiro 2023
Partou
3 fevereiro 2023

Superlekker en snel

Mike verschoor
27 janeiro 2023

Echt super dat jullie in Vianen zijn gestart Goede kwaliteit lekker vers een mens wil niets anders

Yuri
26 janeiro 2023
Van rijn
18 janeiro 2023

Super lekkere broodjes

A. Brown
18 janeiro 2023

Our first time ordering and Broodje Vianen is my new "go to" for lunch catering! Very friendly, delicious and quickly delivered. Thank you for the wonderful service!

Gert-jan
17 janeiro 2023

De broodjes waren heerlijk en rijk belegd

Thatyane
16 janeiro 2023

Heerlijk broodje!

E-Freight Forwarding
13 janeiro 2023

heerlijke broodjes en als verrassing koekjes in de tas gevonden

Iris
6 janeiro 2023

Voor de 2de keer besteld en voor de 2de keer helemaal top! Zou elke dag wel zulke lekkere broodjes willen! Hier ga ik nog veeeeeeeel vaker bestellen!

De pauw
5 janeiro 2023
Tegelzetbedrijf de Pauw
4 janeiro 2023

Zeer smakelijk eten zeker voor herhaling vatbaar goede verse kwaliteit.

Mike Verschoor
26 dezembro 2022

Dit zijn de meest lekkere broodjes die er zijn goede service en vriendelijk personeel

M
21 dezembro 2022
Marga
15 dezembro 2022

Was weer erg lekker ‘broodje bal’ en broodje gezond, bij afhalen stond het al keurig op tijd klaar.Blijven we toch terugkomen.Vriendelijke bediening ook!

Fleur
14 dezembro 2022
Lars
8 dezembro 2022

Heerlijke verse broodjes! Zeker voor herhaling vatbaar!

Laura
6 dezembro 2022

Erg lekkere broodjes voor een nette prijs. Aanwinst voor Vianen.

Demis
2 dezembro 2022

Broodjes waren heerlijk. Het personeel was ook erg vriendelijk.

Anoniem
28 novembro 2022

Altijd lekker! Wij komen hier regelmatig ons broodje halen!

Ennea Detachering
24 novembro 2022

Super snelle bezorging, fijn dat je en dag van te voren al wat kan bestellen en ook zelf het tijdstip kan uitkiezen. Groot formaat broodjes, meer dan genoeg en kwaliteit is heerlijk. Gaan hier zeker vaker bestellen!

Demis
22 novembro 2022

Heerlijke broodjes. Vandaag voor het eerst besteld om af te halen. Het was zelfs eerder klaar dan de afhaaltijd. Zeker voor herhaling vatbaar.

lecot biermans
9 novembro 2022

het was weer heerlijk

Milan
1 novembro 2022

Heerlijke broodjes.

K
21 outubro 2022
Matthijs Langerak
20 outubro 2022

Heerlijke broodjes en snel bezorgd! Altijd een feest

Johan
19 outubro 2022

Lekkere broodjes goed belegd en ze lagen keurig op tijd klaar

K&K
14 outubro 2022

Vers, lekker en snel!!